Til toppen
$params.loc no nb no



 

Flaa Music AB, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, personlig oppmøte, via telefon eller e-post i henhold til personopplysningsloven § 19 og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på flaamusic.no

Gurusoft er databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av flaamusic.no. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Gurusoft som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Flaa Music og Gurusoft regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Personvern og informasjonskapsler

Når du besøker vårt nettsted vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og vårt nettsted og som brukes for å få nettstedet til å fungere best mulig.

Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler. Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettsted nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Informasjonskapsler (cookies)

Det er Gurusoft AS som leverer netthandelsplattform/skytjenesten Gurusoft Ecommerce for vårt nettsted og som står for teknisk utvikling, drift og vedlikehold. Gurusoft benytter følgende to informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere:
 

  • JSESSIONID; dette er en «sesjons-cookie» som fjernes fra din datamaskin/mobil når du lukker nettleseren. Denne cookie-en har en referanse-ID til en sesjonsfil på webserveren. Sesjonsfilen inneholder ikke-personlige data. Nødvendig for at anonyme brukeren kan ha hver sin handlekurv, favoritter, osv. Sesjonsfilen slettes automatisk etter at brukeren har lukket nettleseren eller vært inaktiv, og lagres således ikke permanent. Kun systemadministratorer har tilgang til disse sesjonsfilene
  • listView; cookie benyttes for at systemet skal huske hvilke typer produktlister en bruker har valgt, to mulige verdier: liste- eller rutevisning. Lagrer ingen personlige data

Sikkerhetssertifikat (SSL)

Det er trygt å besøke dette nettstedet og nettstedet vårt har sikkerhetssertifikat som bekrefter nettstedets identitet og sikrer at all kommunikasjon er kryptert. Vi benytter anerkjent sikkerhetssertifikat fra ledende aktør Commfides (også leverandør til Altinn.no).

Formålet med kryptering er å sikre en trygg datakommunikasjon mellom server (vårt nettsted) og klient (din nettleser). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og dets avsender er ekte.

Personopplysninger på flaamusic.no

Personinformasjon som samles inn og behandles for registrerte brukere i denne nettsiden er:

  • Kontaktinformasjon som firmanavn, navn, adresser, e-postadresse og telefonnummer
  • Passord lagres enveiskryptert
  • Kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon, valgt frakt- og betalingsmetode (ikke betalingsopplysninger som kredittkortinfo)
  • E-postkommunikasjon som ordrebekreftelser 
  • Annen informasjon som brukernavn, passord, handlekurv og handlelister

Gurusoft som leverandør av skytjenesten samler inn og bruker trafikkinformasjon, eksempelvis nettlesertype og IP-adresse, og lagre dette i en begrenset periode. Disse logger/data blir ikke trukket ut og brukt i andre sammenhenger. Formålet for denne lagring er:

  • Å oppdage og forhindre sikkerhetstrusler
  • Å levere stabile og raske skytjenester
  • Å kunne undersøke og spore eventuelle svindelforsøk eller ondsinnede handleringer mot skytjenesten

Tjenester vi benytter

  • Visma Global –ERP-system: Vårt salgsstøtteystem hvor vi registrerer kontaktinformasjon som firmanavn, kontaktpersoner, adresser, e-postadresser og telefonnummer, kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon og fraktmetode
  • Posten/Bring — Transportør av pakker og gods: Mottar opplysninger av oss for å betjene dine bestillinger. Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted om dette avviker fra adressen) og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse
  • DHL — Transportør av pakker og gods: Mottar opplysninger av oss for å betjene dine bestillinger. Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted om dette avviker fra adressen) og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse
  • Mailchimp - utsendelse av nyhetsbrev: Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon. Det er frivillig å motta nyhetsbrev. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet, enten ved å klikke på link for avmelding nederst i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.

Sikring av personopplysninger

Flaa Music har strenge rutiner og tiltak for å sikre dine personopplysninger. Opplysninger vil kun utleveres/overføres til andre på en sikker måte. Flaa Music vil ikke selge, bytte eller videreformidle personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke.

Rettigheter og sletting av personopplysninger

Du har rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og innsyn i dine personopplysninger. Registrerte brukere av nettsiden finner personinformasjon vi har lagret på flaamusic.no under Min side etter innlogging.

Oppbevaring av personopplysninger knyttet til ordrehistorikk oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon (normalt 5 år) og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss. Så lenge du har et kundeforhold hos oss, vil vi oppbevare dine kontaktopplysninger.

Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene og har rett til å kreve endringer eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine personopplysninger dersom vi er forpliktet til å oppbevare personopplysningene dine etter lovgivning eller andre forpliktelser (reklamasjonsrettigheter eller våre plikter til å oppbevare regnskapsmateriell).

Mener du at dine personopplysninger ikke behandles som beskrevet her eller som pålagt i lover og regler, kan du til enhver tid klage til Datatilsynet. For mer informasjon om lover og rettigheter henviser vi til Datatilsynets nettsider.

Kontaktinformasjon

E-post: info@flaamusic.no 
Telefon: 81 55 19 30